Sharing knowledge

INVESTÉR BÆREDYGTIGT


Bog & lydbog


Bogen Invester Bæredygtigt - og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet er skrevet til dig, som gerne vil lære at investere i selskaber, der bliver morgendagens vindere, fordi de selskaber, der selv kan tage samfundsansvar i dag, er bedre rustet til fremtidens krav. De bæredygtige selskaber følger i højere grad med de store trends, hvilket gør dem mindre sårbare over for udefrakommende restriktioner og mulige skandalesager.


Bogen lærer dig at researche på selskabernes profiler og gennemskue, hvornår deres initiativer reelt er bæredygtige og ansvarlige, og hvornår det blot er varm luft. 


Bogen har tre dele. Den første del handler om at sætte mål i livet, leve økonomisk bevidst og skabe rum til at investere. Bogens anden del går i dybden med, hvad en bæredygtig investering er og dilemmaerne deri og bogens tredje del handler om, hvad du kan gøre for at finde ansvarlige selskaber, investere bæredygtigt og forhåbentligt opnå et godt økonomisk afkast.


Investér bæredygtigt giver dig redskaberne til at investere med mindre risiko, større afkast og god samvittighed.

Nu kan du chatte med bogen - prøv beta-versionen og stil et spørgsmål ved at klikke på taleboblen til højre

GÆSTEBLOGS & PODCASTS


Blog indlæg & podcasts

Du kan også finde os som gæst i forskellige podcasts & gæsteblogs  At dele viden om bæredygtige investeringer, er kernen i alt hvad vi laver hos Sustainify - det gør vi ved at deltage i podcasts, interviews og skriver gæsteblogs, klummer og meget andet. Det deler vi her på siden og opdaterer løbende.

KISS - Keep It Simple. Sustainify!

We have a podcast now. We call it; Keep it simple. Sustainify!
This is for you, if you want to learn more about Corporate Social Responsibility and investing and how the two might go well hand in hand.

Have a listen - it's in Danish.