Sharing knowledge

FOREDRAG


Hvad er bæredygtige investeringer?

Hvor er dilemmaerne?

Hvordan kan du komme i gang med at investere bæredygtigt?


Gennem egne erfaring med aktieinvesteringer og erhvervserfaring med virksomheders samfundsansvar (CSR) giver Eva Grønbjerg dig denne aften redskaberne til at komme i gang med bæredygtige investering. Bliv klogere på nogle af de problemstillinger, man står overfor som bæredygtig investor, og få et indblik i, hvorfor bæredygtige investeringer er fremtidens vindere og dermed et sted, hvor du kan investere med både mindre risiko og god samvittighed.


Eva Grønbjerg er medforfatter til bogen »Invester bæredygtigt – og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet« (2021)

Foredrag i Jylland:

INVESTÉR BÆREDYGTIGT


Bog & lydbog


Bogen Invester Bæredygtigt er skrevet til dig, som gerne vil lære at investere i selskaber, der bliver morgendagens vindere, fordi de selskaber, der selv kan tage samfundsansvar i dag, er bedre rustet til fremtidens krav. De bæredygtige selskaber følger i højere grad med de store trends, hvilket gør dem mindre sårbare over for udefrakommende restriktioner og mulige skandalesager.


Bogen lærer dig at researche på selskabernes profiler og gennemskue, hvornår deres initiativer reelt er bæredygtige og ansvarlige, og hvornår det blot er varm luft. 


Bogen har tre dele. Den første del handler om at sætte mål i livet, leve økonomisk bevidst og skabe rum til at investere. Bogens anden del går i dybden med, hvad en bæredygtig investering er og dilemmaerne deri og bogens tredje del handler om, hvad du kan gøre for at finde ansvarlige selskaber, investere bæredygtigt og forhåbentligt opnå et godt økonomisk afkast.


Investér bæredygtigt giver dig redskaberne til at investere med mindre risiko, større afkast og god samvittighed.

Kurset er til dig der gerne vil lære i eget tempo, med mulighed for at vende tilbage til tidligere lektioner. Værktøjerne bliver gennemgået og vist med eksempler, så du kan finde inspiration til dine egne bæredygtige investeringer.


Der er 3 kurser, der tilsammen dækker alt du skal vide for selv at lave bæredygtige investeringer. Du lærer at lægge din egen investeringsstrategi, at opbygge din portefølje og at definere dine egen krav og kriterier til bæredygtige investeringer. Der er adgang til materialet i 3 måneder, fordi det viser sig at de kurser der bliver gennemført er tidsbegrænset - men vi har givet dig nok tid til at bruge det du lærer ind i mellem lektionerne.

GÆSTEBLOGS & PODCASTS


Blog indlæg & podcasts

Du kan også finde os som gæst i forskellige podcasts & gæsteblogs  At dele viden om bæredygtige investeringer, er kernen i alt hvad vi laver hos Sustainify - det gør vi ved at deltage i podcasts, interviews og skriver gæsteblogs, klummer og meget andet. Det deler vi her på siden og opdaterer løbende.

KISS - Keep It Simple. Sustainify!

We have a podcast now. We call it; Keep it simple. Sustainify!
This is for you, if you want to learn more about Corporate Social Responsibility and investing and how the two might go well hand in hand.

Have a listen - it's in Danish.